Externe darmprikkeling bij dwarslaesie

Uit Wikifysio
Ga naar: navigatie, zoeken

Inleiding

Wat Is Free-lax?

Free-lax angle.jpg

Free-lax is ‘s werelds eerste natuurlijke, niet-medicamenteuze en niet-invasieve apparaat ter verlichting van constipatie problemen. Free-lax is een gepatenteerd elektromechanisch apparaat, dat een licht knedende kracht op de buik uitoefent in specifieke patronen en frequenties. De behandeling voelt prettig aan en ontspant. Eenmaal per dag 20 minuten (of korter), terwijl u rustig en comfortabel zit (bijv. tijdens televisie kijken), is voldoende. Een uitgebreid ontwikkelingsprogramma, waaraan door velen is meegewerkt, stelde ADM in staat de gebruiker deze unieke technologie in een aangename en gebruikersvriendelijke vorm aan te bieden. Free-lax is gecertificeerd volgens de Richtlijn op medische hulpmiddelen.

Wat is het effect van Free-lax? Dit volgens gegevens van de fabrikant. Klinische testen gedurende meer dan twee jaar wijzen uit:

  • 180% toename van de darmbewegingen.
  • Bij 92% van de gebruikers wordt de stoelgang vergemakkelijkt.
  • In een tijdsbestek van enkele dagen tot een maand nemen de klachten af.
  • De effectiviteit neemt niet af na verloop van tijd.
  • De noodzaak tot medicatie neemt geleidelijk af en verdwijnt vaak zelfs geheel.
  • Bijwerkingen zijn niet waargenomen.
  • Toename van de levenskwaliteit van de gebruiker.

Wat maakt Free-lax zo uniek?

Free-lax is het eerste en enige apparaat, dat constipatie effectief vermindert zonder gebruik van medicatie of voedingssupplementen. Een externe knedende kracht bootst de peristaltiek van de darm na en helpt de natuurlijke lichaamsfunctie. Het eenmaal bereikte Free-lax effect blijft over een langere periode stabiel. Bij het te strak aantrekken van de band, alsmede na afloop van de ingestelde behandeltijd schakelt Free-lax zich automatisch uit. Door het ergonomische ontwerp en de eenvoudige bediening biedt Free-lax een kwalitatief hoogwaardige, comfortabele, veilige en duurzame behandeling voor alle leeftijdsgroepen. Voor meer informatie, bezoek [1]

Zie ook:


<google uid="C02" position="none"></google